Tilligte.com/

Katholieke Vrouwen Organisatie

 

Excursiemiddag 28 Sept.

pagina 1 - 2 - 3


Kookworkshop K.V.O. Tilligte

 

Op woensdag 28 september is de K.V.O. Tilligte het seizoen weer begonnen met een gezellige middag, georganiseerd door enkele leden.

Een dertigtal dames verzamelden bij het in aanbouw zijnde MFA, de Multi Functionele Accommodatie. Na de koffie was onze gids Nico present om een rondleiding te geven door het gebouw. Vervolgens werd er op de fiets gestapt en na een sportief rondje door de natuurgebieden Ottershagen en het Springendal kwamen we terecht bij Erve Höwerboer in Ootmarsum.

Daar stond onze gastvrouw Ada Vreman uit Almelo ons al op te wachten. Na haar aanstekelijke humoristische introductie hebben we onder haar leiding een hele gezellige kookworkshop gehad. De dames werden verdeeld in groepjes en er werd naar hartenlust geschild, gesneden en gekneed.

Op het menu stond tomatensoep, wraps, pasta salade, salami met courgette, gestoofde champignonspiesjes, toastjes met eiersalade, stokbrood met kaas en honing dille mosterdsaus en ijs met lekkers. Kortom voor ieder wat wils.

 

Als prachtig eindresultaat stonden er op de grote tafel verschillende schalen met gevarieerde lekkere hapjes. Vanzelfsprekend werden deze ook allemaal genuttigd. Uit de enthousiaste reacties bleek dat de middag weer bijzonder geslaagd is.

 

De volgende bijeenkomst is op woensdag 19 oktober. Dan komt Let's Dance bij Ewwert's Bar in Tilligte. Aanvang 20.00 uur.