Tilligte.com/

Katholieke Vrouwen Organisatie

 

Sluitingsavond KVOAfsluitende avond KVO Tilligte woensdag 21 juni.

 

Een prachtige, warme avond was er mede debet aan dat de seizoenssluiting van de KVO Tilligte bijzonder geslaagd genoemd mag worden. De dames van de organisatie hadden een mooi programma voor ons in petto. Met zo'n 23 leden vertrokken we op de fiets naar de Boerderij Spa in Nutter.

Daar aangekomen konden we eerst genieten van een eigengemaakt ijsje in verschillende smaken. Dit werd bijzonder gewaardeerd. Vervolgens gingen we naar de, enkele jaren geleden, verbouwde boerderij van de familie Steggink.

 

Verdeeld in drie groepen kregen we een boeiende en duidelijke rondleiding op het bedrijf. Daarbij mochten we zelf ook gebruik maken van de verschillende faciliteiten die de boerderij Spa biedt.

Zo konden plaats nemen in de kruidenoven en hooistoelen, genieten in de broodoven, of in slaap gewiegd worden op de speciale dondola stoel. Ondertussen genietend van het mooie uitzicht en de lekkere sapjes. Het deed allemaal heel weldadig aan, en met een voldaan gevoel werd er een paar uurtjes later weer richting Tilligte gefietst.

Daar hebben we in stijl afgesloten bij Ewwert's Bar, waar we dankzij de heerlijke temperatuur die avond nog fijn konden nagenieten op hun terras.