Tilligte.com/

KemVeldloop

 

Inschrijven

Verbeter je PR en kom ook dit jaar weer naar de gezellige KemVeldloop in Tilligte.

De voorinschrijving vindt plaats via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan ca. 1 maand van tevoren via www.inschrijven.nl tot uiterlijk de dag van de loop zelf tot uiterlijk 14:00 uur. Schrijf je snel in, want de uit te geven startnummers zijn gelimiteerd!

 

Kosten

U betaald (13+) middels automatische incasso de inschrijfkosten die wij al jaren lang op het zelfde lage niveau hebben kunnen houden. U betaald dus online de vertrouwde € 5,00 inschrijfgeld, en niet meer bij het afhalen van uw startnummer.

Jeugd tot en met 13 jaar loopt uiteraard nog steeds gratis mee.

 

We werken met electronische tijdwaarneming. Na-inschrijving kan bij uitzondering nog wel, maar om de na-inschrijvingen tijdig te kunnen verwerken en beperkt te houden betaald u voor deze na-inschrijving een toeslag van € 2,00 (in totaal betaald u (13+) dus € 7,00 in contanten voor uw startnummer).

 

U wordt verzocht om het inschrijfgeld ter plekke zo veel mogelijk gepast te betalen.

 

Na-inschrijven kan ter plekke bij de wedstrijdleiding aan de Hunenborgseweg 6 in Tilligte van 17:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur. E.e.a. om de deelnemerslijsten tijdig voor start in de tijdregistratiemodule te kunnen verwerken. Kom daarom op tijd of schrijf je vooraf in via inschrijven.nl.

De start is bij de feesttent aan de Huneborgseweg 6 in Tilligte. De starttijd voor alle afstanden is 19:00 uur.

Kleed- en doucheruimte is net als vorig jaar bij de MFA aan de Kerkweg in Tilligte.

NB
Denkt u na afloop aan het inleveren van de chip. Wij vragen geen borg en zijn aangewezen op uw medewerking om extra kosten te voorkomen en ons evenement betaalbaar te houden.

 

 

Algemeen

De KemVeldloop is al vanaf 1985 een jaarlijks wederkerend sportevenement wat plaatsvindt op de derde woensdag in de bouwvakantie. Voor een overzicht van de schoolvakanties klik op deze link. Tilligte valt onder regio Noord Nederland.

Inschrijven voor de KemVeldloop gaat via www.inschrijven.nl.

 

KemVeldloop 2019

Bouwvak regio Noord is van 29 jul 2019 t/m 16 aug 2019, Week 31 t/m 33

De KemVeldloop vindt dus plaats op woensdag 14 augustus 2019.

 

 

14aug

KemVeldloop 2019