21 maart 2018

Mijn Tilligte 2030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn Tilligte 2030

 

 

Beste Tilligtenaar,

 

met alle inwoners van Tilligte willen we gaan nadenken over de toekomst van Tilligte. Hoe ziet Tilligte er over 12 jaar uit? Waar kan het dorp versterkt en verbeterd worden, hoe houden we Tilligte leefbaar? Hoe gaan we zo goed mogelijk met de ontwikkelingen die op Tilligte afkomen om?

 

Kortom het is belangrijk om nu bezig te gaan voor de toekomst van Tilligte en we hebben jullie hulp als inwoners van Tilligte daarbij nodig. Door de input die door jullie wordt gegeven kunnen wij als Stichting Dorpsraad Tilligte projecten gaan opzetten om te zorgen dat de input wordt omgezet in realisatie.

 

Hoe gaan we dit doen? Wij gaan tijdens de zomermaanden, Tilligte in een aantal ‘wijken’ verdelen en een inloopavond per wijk organiseren. Wij komen met de werkgroep bij u langs om samen met u ter plaatse de verschillende onderwerpen te gaan bespreken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging. We gaan verzamelen wat belangrijk wordt gevonden voor de toekomst en deze input wordt dan omzet in een aantal projecten.

 

Er zijn veel onderwerpen erg belangrijk voor de toekomst van Tilligte, hieronder een aantal voorbeelden:

 

- Woningbouw

- Behoud Basisschool ’n Esch

- Openbaar groen

- Ouderenvoorzieningen

- Glasvezel

- Duurzame maatregelen

- ….?....

 

Denk vast na over de dingen die u belangrijk vindt voor de toekomst van Tilligte.

 

Samen houden we Tilligte leefbaar!

 

Stichting Dorpsraad Tilligte

 

Mijn Tilligte 2030