11 juni 2012

3 Nederlandse kampioenen bij Ons Streven

DRIE ALLROUND TITELS VOOR K.V. ONS STREVEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen weekend werd het NK klootschieten gehouden in Geesteren. Ook leden van de vereniging KV Ons Streven deden hieraan mee. De dag begon al goed toen er in categorie 2 van de meisjes een allround titel werd binnengehaald door Jessica Rekers, die zeer goed schoot. Doordat ze bij de onderdelen straat 2e, baan 5e en zetten 3e werd, mocht ze het ‘oranje shirt’ in handen nemen. Lisa Rekers behaalde de mooie zilveren plek met het zetten.

 

Daarna werd er geschoten om de prijzen in categorie 1 bij de jongens. Hierbij was er een hoofdrol voor Tim Borggreve die door 3e te worden op de straat, 2e op het veld en 1e bij het zetten ook de allround titel bemachtigde.

 

Als laatste werd er in categorie 4 bij de jongens geschoten. Melle werd 1e op de straat, 2e op de baan en 3e bij het zetten werd, stak hij zich als 3e schutter van Ons Streven in het ‘oranje shirt’ en werd daarmee allround kampioen.

 

De spelers werden met luidende kerkklokken een getoeter onthaald in Tilligte, waarna een gezellig feest volgde.

 

Negen jeugdleden namen deel; zij wonnen negen bekers en drie allroundtitels. Een bijzonder succesvol NK voor Ons Streven.