30 november 2017

Geweldig concert tussen "herfst en kerst" Amicitia

Zondagmiddag 26 november gaf Muziekvereniging Amicitia vanaf 15.00 uur een concert in de kerk van de H.H. Simon en Judas te Tilligte.

Overeenkomstig het thema 'Tussen Herfst en Kerst' werd er onder leiding van Martijn Linderhof sfeervolle muziek gespeeld die bij deze laatste maanden van het jaar hoort.

Na het openingslied Prelude on Finlandia werd o.a. ook het nummer La Storia gespeeld. Normaal gesproken heeft een componist een thema dat in een muzieknummer verwerkt wordt, maar bij dit nummer heeft de componist een mooie melodie geschreven en mocht de luisteraar zelf bedenken wat ermee bedoeld werd. Ook werden de bekende nummers Goodnight Saigon van Billy Joel en Halleluja van Leonard Cohen ten gehore gebracht. Er werd afgesloten met het nummer Call of Christmas en als toegift werd ook een kerstnummer gespeeld: See the conquering hero comes. De muzikanten en bezoekers waren zeer tevreden over de akoestiek in de kerk en aan het eind van het concert kregen de muzikanten een welverdiend groot applaus.

 

klik hier voor de foto's