01 november 2018

Jubileumconcert Amicitia... es war Wunderbar!

 

Het Oktoberfest naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van de muziekvereniging was een groot succes. Meer dan een jaar lang hebben de leden van de muziekvereniging zich voorbereid om er een daverende show van te maken. De MFA was volledig uitverkocht en de stemming zat er al vroeg in de avond goed in.

Er werd gestart met de Fliegermarsch waarna voorzitter Wilma ten Berge de zaal welkom heette. Presentatieduo Thomas Koopman en Michel Tijink zweepten de zaal op.

De Löffelpolka werd uitgevoerd door Wess Groeneveld en Jarno Groeneveld die met een paar lepels in de hand een leuk optreden gaven. Niet veel later bracht Amicitia samen met zanger René van Veen een speciale Udo Jürgens-medley ten gehore.

Samen met zangeres IlseTebbe werd een medley van Helene Fischer ten gehore gebracht. De sfeer in de zaal werd alleen nog maar beter door een Tiroler gedeelte en bijbehorende muziek. Gasttrompettist Jordi Lensink speelde 'Der alte Dessauer' en 'Silberfaden' spectaculair.

Ter afsluiting een Zillertaler Schützenjager-medley. Opgevoerd door de Amicitialeden Richard Groeneveld, Guus Leeferink, Annet Rikkink, Wilfried Groeneveld, Sjoerd Ribberink en Koen Leeferink ondersteund door Martijn Munster op de Steirische harmonica. Even later zette Louis Ribberink als Heino de zaal op zijn kop! Na afloop van het concert bleef het nog lang gezellig in de MFA. De halve liters bier en braadworsten vlogen over de tafels en er werd gezellig nagepraat over een geslaagd concert.

 

Voor de volledige tekst en foto's en video's verwijzen wij u naar de verenigingspagina van Amicitia, klik op de onderstaande link.

Foto's en video's van Wunderbar Amicitia