27 juni 2017

Renovatie Sportcomplex het Westenveld te Tilligte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat het de accommodatie in Lattrop en onlangs het 2e voetbalveld in Tilligte is gerenoveerd, kan er worden gestart met de verbouw van de DTC’07 accommodatie in Tilligte. Stichting sportbeheer Lattrop-Tilligte en DTC’07 werken samen met verschillende aannemers en starten in augustus. Met deze renovatie wordt de laatste fase van de renovatie van de sportcomplexen van DTC’07 afgerond en hebben we complexen die toekomstbestendig zijn en de leefbaarheid en sport en culturele activiteiten bevorderen.

 

Op maandag 3 juli om 20:00 is er een informatiebijeenkomst om de plannen toe te lichten. Hiervoor nodig we alle belangstellenden, leden van DTC’07 en andere betrokkenen uit.

Daarnaast is er op deze avond de gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger, om op deze manier je eigen steentje bij te dragen.

Kom op maandag 3 juli naar het clubgebouw van DTC’07 in Tilligte en meld je aan als vrijwilliger. De tekeningen en planning ligt ter inzage. Neem je agenda mee en vul in welke data en tijd jij kunt en wilt investeren in de toekomst en leefbaarheid van het dorp- en verenigingsleven. Er is dit jaar heel veel te doen. De indeling voor de verbouwingswerkzaamheden wordt wekelijks geactualiseerd en je kunt tijdig zien of en wanneer je uiteindelijk ingedeeld bent via de site van DTC’07. Kom langs ook al heb je jezelf al eerder opgegeven bij DTC’07 en bepaal mede wanneer en hoe vaak jij ingedeeld kunt / wilt worden.

 

Samen bouwen aan een sportieve toekomst!!

 

 

 

 

Graag zien we je 3 juli, maar kun je echt niet: aanmelden kan daarna via de site van DTC’07.